Loft Design

  • Location: Rawalpindi
  • Area: 400 sqft

An extension of a house

The Loft is designed along the terrace space of a house rented out to a bank. Asqr Architects was asked by the client to design the loft in a manner that would generate the feeling of privacy while visually being consistent with the rest of the house.

The design uses the residual space between the existing porch and the constructed house to place a staircase that leads up to the loft. By separating the approach to the loft, the space can be utilized as a separate entity.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s